Bent u van mening dat wij echt optimale diergeneeskundige zorg bieden en de beste zorg voor uw huisdier geven? Zou u dan op deze pagina een beoordeling willen plaatsen. Tips zijn ook altijd welkom!

Plaats ook een reactie op het gastenboek
 • C.M.

  Wij zijn heel dankbaar voor de goede zorg die onze hond Cato bij het team van Animalcare kreeg. Het personeel is altijd vriendelijk en correct. Toen we onze oude hondje lieten inslapen was het heel fijn dat we omringd werden door begripvol personeel. Speciale dank voor Drs Heuperman. Hij was zo aardig en deskundig en hij legde alles goed uit. En dat verzacht de narigheid! Nogmaals, bedankt!

  16-01-2017
 • Lydia Lampie

  Met heel veel zorg en aandacht heeft de dierenarts Drs. I. Noteboom-Koomen de afgelopen weken geprobeerd mijn poes Lady te genezen, helaas zonder het gewenste resultaat. Woensdag moest ik haar helaas laten inslapen.
  Wat mij bijzonder heeft getroffen is de persoonlijke aandacht die ik mocht ontvangen. Tijdens de behandelingen, maar ook met de telefoontjes , om te informeren hoe het Lady verging.
  De respectvolle wijze van de medewerkers, de mogelijkheid om in een aparte kamer te wachten bij de afspraak voor euthanasie, de informatie die werd gegeven door de dierenarts en de tijd mij gegeven om afscheid te nemen, en de prachtige kaart die ik mocht ontvangen, hebben mij enorm gesteund.

  Hartelijk bedankt daarvoor.

  26-06-2016
 • Peter van Ackooy

  Lyca werd aangevallen door een zwerm wespen. We konden direct komen en werden met voorrang geholpen. Eén prikje en na enkele uren weer lekker gewandeld. Dank voor de snelle hulp.

  02-10-2015
 • Peter

  Erg fijn hoe we geholpen zijn met onze zieke yoyo, ook toen we haar moesten laten inslapen. Erg attent om deze week een kaart te mogen ontvangen.

  Peter & Iris

  15-11-2013
 • Corlinde Hooft

  Zoveel super goede zorgen voor Sambony. Een ontzettend leuk team, en Sambony is altijd in goede handen.... haar grote liefdes bij Animal Care Ermelo zijn Annika en Patricia.... Daar is ze helemaal gek van...

  Lieve mensen...wat ben ik blij dat jullie er zijn

  11-07-2013
 • I. Westhuis

  Wij zijn zeer goed geholpen en gesteund rondom de sterilisatie van ons konijn Sookie.
  Zij lijkt het gelukkig helemaal te gaan redden, maar buiten dat was de zorg echt perfect. Onze complimenten voor het gehele team dat ons heeft geholpen!

  Bedankt voor de goede zorgen ook namens Soo

  23-05-2013
 • reina

  Heel erg bedank dat jullie ons hebben geholpen in het weekend met onze kat Karel.

  Met vr Gr Reina

  15-04-2013
 • stouten

  wij zijn zeer te vreden over jullie beter als in harderwijk tot over 2 weken
  mvg fam stouten en de hondjes nartuurlijk

  09-05-2012
 • Maureen

  Kijk eens aan een vernieuwde website! Ziet er goed uit! En Hilda bedankt voor de fijne puppyparty! groetjes en tot snel, Maureen

  26-04-2012
 • Gosina Hoogland

  13 september is ons konijn Lilo geopereerd aan een blaassteen, is helemaal goed gegaan, alleen thuis heeft ze een deel van de hechtingen eruit gehaald.
  Terug naar Animale care. Daar hebben ze de wond schoongemaakt en medicijnen en zalf voorgeschreven. Afgesproken 3 x in de week naar de wond te laten kijken en schoonmaken. Dierenarts Carolien zei ons dat we alleen de tijd dat zij ermee bezig was wilde berekenen en wij geen consultkosten hoefde te betalen. Helemaal top, we zijn nu 2 weken verder en het gaat super goed met Lilo. We hoeven nu nog maar 1 x per week terug te komen. Carolien super bedankt voor de goede zorgen van Lilo

  30-09-2016
 • Frits van Veen

  Ik ben zeer tevreden hoe mijn huisdieren werden gewaardeerd door mijn dierenarts. Ik heb gelukkig nog geen andere ervaring met dierenartsen gehad, maar deze 1e keer was heel prettig!

  Het is toch ook wel spannend om zo voor het eerst een huisdier te hebben. Goed er voor zorgen en opvoeden, de puppy cursus is erg leuk! Gelukkig kreeg ik hier genoeg informatie om er voor te zorgen dat alles goed zal gaan met mijn hond.

  Ik hoop alleen nog maar voor controle langs te hoeven komen!

  17-06-2016
 • van de haar

  Blij waren wij met de hulp voor ons konijn pluisje...
  We kregen zaterdag direct goede medicatie mee...
  Maandag is hij geholpen aan zijn tandjes...bedankt voor de goede zorgen voor hem.

  26-11-2013
 • Ada Leur

  Heel erg bedankt voor het lieve kaartje na het overlijden van mijn lieve kat Lucky.
  Ik vond dit super attent!

  Groetjes Ada

  04-08-2013
 • Debra

  Way to go on this essay, hlpeed a ton.

  02-07-2013
 • Kirste

  wij danken jullie hartelijk voor de goede zorgen van Iesje

  25-04-2013
 • Wenna

  We zijn blij met onze nieuwe aanwinst Stich. Hij heeft een moeilijke start gemaakt Dankzij jullie kundigheid in Harderwijk, is hij er weer helemaal bovenop! Bedankt allemaal!

  17-09-2012
 • Winnie

  Leuke site! En allemaal reuze bedankt voor de goede zorgen van onze Poeh.

  06-05-2012
 • D. Bronkhorst

  Jullie hebben ons fijn geholpen, Pats is er weer helemaal bovenop.

  26-04-2012

Gastenboek

CAPTCHA Image

AnimalCare Harderwijk

Verkeersweg 57
3842 LE Harderwijk

Tel: 0341 415 765
E-mail: harderwijk@animalcare.nl

AnimalCare Ermelo

Nassaulaan 1
3851 XZ Ermelo

Tel: 0341 553 332
E-mail: ermelo@animalcare.nl

Privacy verklaring - Sitemap - Disclaimer

Website ontwikkeling door Graphicair