Dierenartsen AnimalCare gaat een NIEUW PAND bouwen aan de Groene Zoom

Dierenartsen AnimalCare gaat een NIEUW PAND bouwen aan de Groene Zoom op de grens van Harderwijk en Ermelo. De negen dierenartsen en veertien paraveterinairen en assistenten zullen er in het NAJAAR van 2017 hun nieuwe werkplek vinden.

Op dit moment is Dierenartsen AnimalCare gevestigd op drie locaties. Aan de Nassaulaan 1 in Ermelo en aan de Verkeersweg 57 in Harderwijk staan de klinieken waar alle gezelschapsdieren, van Duitse doggen tot hamsters, worden behandeld. Vanuit de locatie aan de Van Damhof 5 in Putten rijden de dierenartsen van AnimalCare uit voor de behandeling van landbouwhuisdieren en huisdieren ‘in de wei’. Van paarden tot eenden en van dwerggeiten tot melkkoeien.

Het werken op drie locaties komt de efficiëntie niet ten goede en om die reden is besloten om een NIEUW PAND te bouwen van waaruit de dierenartsen alle diersoorten op een goede manier kunnen bedienen. Het pand wordt zeer GEMAKKELIJK BEREIKBAAR vanaf de Groene Zoomweg en krijgt ruime parkeergelegenheid. Maar bovenal zullen de dierenartsen er volledig up-to-date de modernste diergeneeskundige werkzaamheden en ingrepen kunnen uitvoeren.

Het gebouw is ontworpen door het Veluws Ontwerpbureau en zal een indrukwekkende aandachtstrekker worden aan de Groene Zoomweg. Begin december is het contract met aannemer Groothuis Bouwgroep uit Genemuiden getekend. In MAART mag de eerste schep in de grond en gaat de bouw beginnen.

Fotoalbum bekijken

Bekijk ons fotoalbum voor impressies van onze vestigingen en meer ...

Bekijk fotoalbum

AnimalCare Harderwijk

Verkeersweg 57
3842 LE Harderwijk

Tel: 0341 415 765
E-mail: harderwijk@animalcare.nl

AnimalCare Ermelo

Nassaulaan 1
3851 XZ Ermelo

Tel: 0341 553 332
E-mail: ermelo@animalcare.nl

Privacy verklaring - Sitemap - Disclaimer

Website ontwikkeling door Graphicair