Chipactie maand juni 2012

Gedurende de maand juni kunt u bij de Dierenartsen AnimalCare klinieken in Ermelo en Harderwijk  tegen gereduceerd tarief uw huisdier laten chippen.

 

Waarom chippen?

Het chippen van uw hond of kat heeft vele voordelen. Er zijn natuurlijk meer hondjes die Fikkie heten, dus als uw pikzwarte labradorpup wegloopt is het zonder chip eigenlijk niet te bewijzen dat de pup uw eigendom is.  Ook als het dier al dan niet gewond wordt gevonden is de chip een uiterst nuttig hulpmiddel om de identiteit vast te stellen.

 

Zodra uw hond ( of kat) wordt gechipt komen de gegevens van het dier in een zogenaamde databank. Diegene die met de ’chipreader‘ het chipnummer afleest kan zeer eenvoudig het nummer opvragen. Een eigenaar is dan snel gevonden en dagenlange opnamen in bijvoorbeeld een asiel is niet meer nodig. Dat kan u veel  onnodige kosten besparen. Uw dier is zo weer thuis! Ook verzekeringsmaatschappijen eisen een sluitende identificatie voordat een dier kan worden verzekerd. 

 

Zij willen uiteraard alleen gemaakte kosten aan het juiste dier vergoeden. Voor grensoverschrijdingen is een chip verplicht. Uiteraard dient een dier ook een paspoort te hebben waarin het juiste chipnummer vermeld staat.  Let wel;een paspoort is een identificatiehulp maar  is geen bewijs van eigendom.

 

Hoeveel kost chippen?

In de maand juni kunt u voor € 30,00 incl. BTW uw hond, kat of zelfs konijn laten chippen. Voor dat bedrag verzorgen wij ook de administratie.

Fotoalbum bekijken

Bekijk ons fotoalbum voor impressies van onze vestigingen en meer ...

Bekijk fotoalbum

AnimalCare Harderwijk

Verkeersweg 57
3842 LE Harderwijk

Tel: 0341 415 765
E-mail: harderwijk@animalcare.nl

AnimalCare Ermelo

Nassaulaan 1
3851 XZ Ermelo

Tel: 0341 553 332
E-mail: ermelo@animalcare.nl

Privacy verklaring - Sitemap - Disclaimer

Website ontwikkeling door Graphicair