ISO-certificaat opnieuw behaald

Op 2 februari is onze praktijk weer bezocht door een controleur van SGS om te kijken of we nog steeds werken volgens de strenge normen van ISO 9001. Als één van de slechts zes dierenartsenpraktijken in Nederland zijn wij volgens die eisen gecertificeerd!

Hoewel het behouden van het certificaat veel tijd en geld kost, kiezen wij daar bewust voor. Er is geen instantie die dat van ons verlangt.

Waarom doen we dat?

Door het certificaat worden we verplicht om continu bezig te zijn met onze praktijkorganisatie en te werken volgens vastgelegde procedures en werkvoorschriften. Hierdoor wordt de kwaliteit van ons werk structureel steeds verbeterd.

Mocht er nu toch nog ergens iets mis gaan, dan is dat voor ons een teken dat de werkvoorschriften aangepast moeten worden. Dan nemen we maatregelen om de kans op een herhaling zo klein mogelijk te maken. Ook op het doen van deze correcties worden we bij zo’n toetsing gecontroleerd.

De controleur was erg tevreden en daarom mogen we met trots ook het komend jaar het certificaat behouden. Onze klanten zijn er hierdoor van verzekerd dat ze zijn verbonden aan een dierenartsenpraktijk die er alles aan doet om de klanten zo goed mogelijk te bedienen!

 

Fotoalbum bekijken

Bekijk ons fotoalbum voor impressies van onze vestigingen en meer ...

Bekijk fotoalbum

AnimalCare Harderwijk

Verkeersweg 57
3842 LE Harderwijk

Tel: 0341 415 765
E-mail: harderwijk@animalcare.nl

AnimalCare Ermelo

Nassaulaan 1
3851 XZ Ermelo

Tel: 0341 553 332
E-mail: ermelo@animalcare.nl

Privacy verklaring - Sitemap - Disclaimer

Website ontwikkeling door Graphicair