Vaccinatie-campagne konijnen

Dit najaar houden wij een extra vaccinatiecampagne op woensdag 14 en 21 november 2012 van 14.30 tot 15.30 uur. Voor een gereduceerd tarief van €22.50 kunt u uw konijn(en) laten vaccineren.De entstof is iets duurder maar op jaarbasis bent u goedkoper uit.We vaccineren dan met het nieuwe vaccinNobivac MyxoRHD ®.

Dit jaar is er een nieuw vaccin op de markt gekomen, die een jaar lang bescherming geeft tegen myxomatose en RHD. RHD is Rabbit Hemorhagic Disease en dit wordt ook wel VHS = Viral Hemorhagic Syndrome genoemd. U kunt nu zonder speciale vaccinatiedagen, uw konijn vaccineren. Dit vaccin beschermt een heel jaar. 

Wat gebruikten we tot nu toe?
De afgelopen jaren vaccineerden we tegen VHS/RHD met Cunical ® en tegen myxomatose met Lyomyxovax ®. Waarbij Lyomyxovax ® helaas maar een korte bescherming geeft. Het advies was om twee keer per jaar te vaccineren met een veilig maar kort werkzaam vaccin tegen myxomatose Lyomyxovax ®. Myxomatose Lyomyxovax ® is niet verkrijgbaar als los product.

Voor de konijnen die een half jaar geleden zijn geweest voor vaccinatie, houden we een extra vaccinatiecampagne in november a.s. en adviseren wij om tevens in het voorjaar te vaccineren zodat uw konijn optimaal beschermd is.

                                                       

Fotoalbum bekijken

Bekijk ons fotoalbum voor impressies van onze vestigingen en meer ...

Bekijk fotoalbum

AnimalCare Harderwijk

Verkeersweg 57
3842 LE Harderwijk

Tel: 0341 415 765
E-mail: harderwijk@animalcare.nl

AnimalCare Ermelo

Nassaulaan 1
3851 XZ Ermelo

Tel: 0341 553 332
E-mail: ermelo@animalcare.nl

Privacy verklaring - Sitemap - Disclaimer

Website ontwikkeling door Graphicair