Juni: "De maand van de vakantie"

Sinds april 2013 is in Nederland het chippen en registreren van pups en honden uit het buitenland verplicht. Tevens moet de eigenaar de registratie up-to-date te houden. Voor katten is het niet verplicht, maar net zo belangrijk! Jaarlijks belanden veel ontsnapte katten in het asiel. Helaas zijn vooral veel katten nog niet gechipt. Daardoor kan maar zo’n 14% van de gevonden katten weer met eigenaar herenigd worden.

 

Is uw huisdier niet gechipt? Maak dan in de maand juni een afspraak en chip uw huisdier voor het speciale actietarief van €25.00. Maak van uw huisdier geen asielzoeker. Gaat u op vakantie? Ga goed voorbereid op reis! Download de Huisdier Vakantie App van Novartis Animal Health. De App bevat nuttige informatie over wettelijke eisen, handige reistips voor uw hond of kat en een vakantie checklist. Ook als uw huisdier niet mee gaat op vakantie, is er voorbereiding nodig en is de App een handige tool.

Nu ook het vakantiepakket tegen een scherpe prijs! Dit pakket bevat producten die preventief werken  tegen aandoeningen die de hond kan oplopen in het buitenland (Middellandse Zeegebied). Incl. gratis  verrassing*!

* zolang de voorraad strekt

 

Fotoalbum bekijken

Bekijk ons fotoalbum voor impressies van onze vestigingen en meer ...

Bekijk fotoalbum

AnimalCare Harderwijk

Verkeersweg 57
3842 LE Harderwijk

Tel: 0341 415 765
E-mail: harderwijk@animalcare.nl

AnimalCare Ermelo

Nassaulaan 1
3851 XZ Ermelo

Tel: 0341 553 332
E-mail: ermelo@animalcare.nl

Privacy verklaring - Sitemap - Disclaimer

Website ontwikkeling door Graphicair