Puppyparty

Hoera een pup! Niets lijkt meer veilig in huis, voortdurend is de pup op onderzoek uit, overal op en in, alles uitproberen en bekijken. Pups zijn net kleine kinderen en ook zij hebben een goede opvoeding en een veilige omgeving nodig. U wilt immers dat uw pup opgroeit tot een gezonde en sociale hond.
 
Bij Dierenartsen AnimalCare worden door ons puppyparty’s georganiseerd, een leuke educatieve bijeenkomst voor u en uw pups waarbij u door middel van een PowerPoint presentatie voorlichting krijgt over de meest belangrijke dingen die komen kijken bij het houden van een hond. Hierbij valt te denken aan de onderwerpen opvoeding, gezondheid en verzorging met de belangrijke aspecten van de socialisatie van uw pup, probleemgedrag, inentingen, worminfecties, vlooien en teken, voeding en de beste zorg bij ziekte of een ongeval. Na de presentatie wordt er een rondleiding verzorgd met een kijkje achter de schermen in de praktijk.
 
De Puppyparty is een leuke en leerzame gelegenheid waar u met al uw vragen over uw pup of hond terecht kunt. Niet alleen eigenaren met pups zijn welkom maar ook als u een pup wilt aanschaffen en informatie wilt inwinnen, geef u dan op. Tijdens deze avond worden er ook foto’s gemaakt, zie onze facebookpagina voor alle leuke kiekjes: https://www.facebook.com/DierenartsenAnimalCare?ref=hl
 
Waar worden de puppyparty's gehouden?
Dierenartsen AnimalCare, Verkeersweg 57 te Harderwijk.
 
Wat zijn de kosten van deelneming aan de puppyparty?
De avond is geheel gratis en voor elke deelnemer is er een leuke verrassing!
 
Hoe geef ik me op?
U kunt zich telefonisch, aan de balie bij de praktijk of per mail inschrijven voor een puppyparty.
 

AnimalCare Harderwijk

Verkeersweg 57
3842 LE Harderwijk

Tel: 0341 415 765
E-mail: harderwijk@animalcare.nl

AnimalCare Ermelo

Nassaulaan 1
3851 XZ Ermelo

Tel: 0341 553 332
E-mail: ermelo@animalcare.nl

Privacy verklaring - Sitemap - Disclaimer

Website ontwikkeling door Graphicair