24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar
0341 - 351235
Vleeskalf

De dierenartsen van AnimalCare begeleiden dagelijks een groot aantal vleeskalverbedrijven van verschillende kalverintegraties en privémesters. Inmiddels zijn wij met 3 geborgde vleeskalverdierenartsen actief. Dit doen wij met veel enthousiasme en bevlogenheid.

Wij staan als praktijk voor een verantwoord gebruik van antibiotica. Reduceren waar het kan, maar behandelen waar nodig. Bij zieke dieren dienen we snel in te grijpen om het dierenwelzijn te waarborgen. Maar tegelijk stellen wij onszelf altijd de vraag of we in de toekomst deze behandeling kunnen voorkomen door de bedrijfsomstandigheden te verbeteren. Hier kunt u denken aan optimalisatie van het klimaat, de hygiëne of de het management. In onze visie kan het gebruik van antibiotica alleen lager door de randvoorwaarden nog verder te verbeteren. Op deze manier hebben wij als praktijk al jaren een lager gebruik dan gemiddeld met tegelijk goede resultaten.

Voor het gezond houden van uw kalfjes staat het onderhouden van een uitstekende relatie tussen de kalverhouder, de vertegenwoordiger van de integratie en de dierenarts voorop. Veel overleg en het regelmatig langslopen van de kalveren zijn belangrijk. Dit kan erg helpen om tijdig problemen te onderkennen, en waar nodig direct maatregelen te nemen.

E-mailadres gezelschapsdieren

gezelschapsdieren@animalcare.nl

Maandag t/m donderdag 08:30 tot 19:30 uur
Vrijdag 08:30 tot 17:30 uur
Telefonisch spreekuur 13:30 tot 14:00 uur
Zaterdag op afspraak 10:00 tot 12:00 uur

E-mailadres paard

paarden@animalcare.nl

Dierenartsen AnimalCare

info@animalcare.nl

E-mailadres landbouwdieren

veearts@animalcare.nl

Maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
Telefonisch spreekuur 08:30 tot 09:00 uur
(voor gratis advies van een dierenarts)