Gezondheidscontrole

Spoed!

Goede gezondheid begint bij goede preventie

Uw huisdier is bij Dierenartsen AnimalCare in goede handen. We vinden het belangrijk dat u door goede (preventieve) zorg meer en langer plezier met uw dier kunt hebben. We beschouwen uw huisdier als onderdeel van het gezin en uw huisdier verdient dan ook niets minder dan de beste zorg.

Die beste zorg leveren we door altijd vooruitstrevend te zien, op zoek naar nieuwe ontwikkelingen in de diergeneeskunde met kwalitatief hoogwaardige apparatuur. Digitale monitoring van uw huisdier van A tot Z in de praktijk.

Uw huisdier is onderdeel van uw gezin. U wilt het beste voor hem. En daarom bieden we het huisdierenzorgplan. Met dit plan beschikt u over alle zorg om uw huisdier gezond te houden én hoeft u zelf nergens meer over na te denken.

Per dier verschillend

Ieder dier is verschillend en heeft verschillende problemen. Onze dierenartsen hebben ieder hun eigen kennis op bepaalde vakgebieden en vaardigheden welke ze middels nascholing bijhouden. Een team dat elkaar versterkt hierin en onderling kennis uitwisselt over deze vakgebieden. Hierdoor kan uw huisdier de meeste zorg direct in de praktijk krijgen alvorens er een verwijzing naar een specialist moet plaatsvinden. Dat is wel zo fijn, voor u en voor uw huisdier.

soledad lorieto bSQYLtytY unsplash

Blijvende ontwikkeling

We vinden het belangrijk om te blijven ontwikkelen. Door te investeren in nascholingen, nieuwe apparatuur en niet stil te blijven staan. Vooruitstrevend met altijd een kritische blik.

AnimalCare onderzoek
AnimalCare 000s 0000 Hond goede zorg

Dieetvoeding

Dieetvoeding is voeding die uw hond of kat kan helpen ondersteunen op het moment dat hij/zij ziek wordt.

Voor iedere aandoening is er een ander dieetvoer. In ieder dieetvoer zijn de eigenschappen en samenstelling anders, zodat deze goed aansluit bij uw huisdier en de aandoening waar hij/zij last van heeft. Zo kan de voeding uw huisdier ondersteunen op momenten dat dit extra nodig is en een grote rol spelen bij de behandeling van uw huisdier.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan voeding voor huisdieren met nierproblemen, voedingsallergieën, gewrichtsproblemen of obesitas.

Plan(nen) op maat

Door verschillende plannen aan te bieden kunnen we zorgen dat uw huisdier voorzien is in de beste zorg. Een huisdierenzorgplan en een voedingszorgplan zorgt ervoor dat u ontzorgt wordt voor uw huisdier en enkel kan genieten van uw huisdier. We ondersteunen u daar graag in, dat is namelijk onze zorg!

marliese streefland l0CWTpcChI unsplash