Huisdierenzorgplan

Spoed!

De beste zorg voor uw huisdier

Uw huisdier is onderdeel van uw gezin. U wilt het beste voor hem. En daarom bieden we het huisdierenzorgplan. Met dit plan beschikt u over alle zorg om uw huisdier gezond te houden én hoeft u zelf nergens meer over na te denken.

Bel onze experts

Wilt u meer weten over het huisdierenzorgplan? Neem dan contact op met een van onze paraveterinairen. Ze vertellen u er graag meer over.

HuisdierenZorgplan

Het huisdierenzorgplan is gericht op preventieve zorg: tegen een voordelig maandelijks bedrag bieden we alle zorg om uw huisdier gezond te houden. Denk aan vaccinaties, controles en aan producten tegen wormen, vlooien en teken. Ook denken we met u mee: we sturen een bericht wanneer het tijd is om uw producten te komen halen zodat u hier zelf niet over hoeft na te denken. Daarnaast ontvangt u tien procent korting op al onze medische hulp in huis. Eventueel in combinatie met het voedingszorgplan krijgt uw dier precies wat hij nodig heeft.

AnimalCare expertise vacinatie hond

Onze ondersteuning

Met het huisdierenzorgplan maken we het u gemakkelijk. We bieden alle zorg die uw huisdier nodig heeft:

  • Een halfjaarlijkse gezondheidscheck
  • Jaarlijkse vaccinaties tegen potentieel dodelijke ziektes
  • Producten tegen wormen en vlooien
  • kosteloos nagels knippen door assistente
  • Chippen tegen een gereduceerd tarief
  • Tien procent korting op medische hulp in huis (met uitzondering van medicatie, voeding en CT-scans)

In de praktijk komt het erop neer dat u vier keer per jaar bij ons langskomt: twee keer voor behandelingen en twee keer om producten op te halen.

AnimalCare diersoorten kat
werzk luuu tDloZPlQlU unsplash

Aanvulling op uw verzekering

Het huisdierenzorgplan is geen alternatief voor een verzekering. Bij een verzekering betaalt u elke maand een bedrag om uzelf te beschermen tegen onvoorziene zorgkosten. Met het huisdierenzorgplan verkleint u het risico op deze onvoorziene kosten: u betaalt een maandelijks bedrag en krijgt in ruil daarvoor preventieve zorg. Een waardevolle aanvulling!

Huisdierenzorgplan afsluiten

Wilt u het huisdierenzorgplan afsluiten? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken. We lichten het plan toe, zodat u goed geïnformeerd de overeenkomst ondertekent. U sluit het huisdierenzorgplan voor één jaar af en kunt daarna maandelijks opzeggen.

administratie