UW VARKENS
IN GOEDE HANDEN

Spoed!

Ziekte onder uw varkens behandelen, maar bovenal voorkomen?

Elke dag zetten wij ons in om uw varkens gezond te houden. Kennis is essentieel. En daarop kunt u rekenen. Als onderdeel van SUVITA varkensartsen, een samenwerkingsverband van varkensartsen op de Veluwe en de Gelderse Vallei, werken we op hoog niveau. Zo staat er altijd iemand met ervaring bij u op de dam. Iemand die meedenkt over het behandelen, maar bovenal over het voorkomen van ziekte onder uw varkens.

Bel onze varkensdierenartsen

We zijn elke werkdag bereikbaar en bij spoed ook ’s avonds en in het weekend. Omdat we samenwerken met collega’s in de regio, is er altijd een deskundige varkensarts beschikbaar.

BEL 0341 - 35 12 35

Samenwerken aan vitaliteit

Onze varkensartsen staan naast u als varkenshouder. We ondersteunen u met deskundig advies. Daarbij hebben we aandacht voor het welzijn van uw varkens, de volksgezondheid én uw bedrijf. Vanuit deze visie gaan we verantwoord om met het gebruik van antibiotica. Veel liever focussen we ons op managementmaatregelen waarmee u hetzelfde bereikt. Of misschien zelfs meer. Samen onderzoeken we hoe we problemen kunnen voorkomen. Dat leidt tot een hoge mate van vitaliteit. Op alle fronten.

Gezichten van AnimalCare

Gerard van Eijden

Dierenarts landbouwhuisdieren

Arjen van Veenhuisen

Dierenarts landbouwhuisdieren

Simon van Laar

Dierenarts landbouwhuisdieren

Marjan Nijhof

Dierenarts landbouwhuisdieren

Stephanie Vos

Dierenarts landbouwhuisdieren

Marloes Dries

Assistent

Gertine Elsenaar

Assistent

Ria Kok

Assistent

Overzicht met een online portaal

Tussen de bedrijven door moet u een administratie bijhouden, onder meer op het gebied van de gezondheid van uw varkens. Om u daarbij te ondersteunen, werken wij met een online portaal. Hier vindt u van elk varken alle documenten, zodat u controle-instanties snel van de juiste informatie kunt voorzien.

Groot varken in de stal
Jonger varkens in een stal met stro

Van traditioneel tot biologisch

Hoewel de toekomst van de varkenshouderij in Nederland onzeker is, blijft er ruimte voor bestaan. Wij vinden het belangrijk om hier op een positieve manier aan bij te dragen. Daarom kan iedereen bij ons terecht. We begeleiden traditionele bedrijven, maar ook hobbyboeren, biologische bedrijven en bedrijven die zijn aangesloten bij de Keten Duurzaam Varkensvlees of Het Wroetvarken.

Aangesloten bij ValleiVarken

Wij zijn aangesloten bij ValleiVarken, een samenwerkingsverband van varkenshouders die rechtstreeks leveren aan supermarktketen Boni. Vanuit dit initiatief helpen wij bij het houden van varkens zonder enige behandeling. We castreren niet, couperen geen staarten en dienen geen medicijnen of vaccins toe. In plaats daarvan adviseren wij u bij een zeer goede verzorging. Een uitdagend, maar tegelijkertijd waardevol concept met een uniek verdienmodel.

Jong varken lopend in het stro

ONZE BEGELEIDING

Achter elke varkenshouder staat een deskundige dierenarts. Werkt u met ons samen, dan bepaalt u zelf hoe vaak en wanneer u ons inschakelt. U kunt periodiek een afspraak plannen, een abonnement per varken afsluiten of gewoon contact opnemen als u ons nodig heeft. Belt u vanwege een spoedgeval? Dan staan wij binnen dertig minuten op uw erf.